Icon

Omvalg i P+

Fra sensommeren 2022 får de første medlemmer af P+ mulighed for at vælge om til den mere fleksible pensionsordning P+ Livscyklus i det største omvalg i pensionskassens historie. På siden her kan du løbende læse mere om omvalget og P+ Livscyklus.

Fleksibel pensionsordning med dig i førersædet

P+ Livscyklus er en ny moderne pensionsordning til dig, der ønsker flere muligheder og øget valgfrihed. Du kan fx skrue op og ned for både risiko og forsikringsdækninger.

De første medlemmer får tilbudt P+ Livscyklus i forbindelse med omvalget fra sensommeren 2022. Du får besked i e-Boks, når du kan vælge om. Er du blevet medlem af P+ efter 1. november 2021, har du allerede P+ Livscyklus og vil dermed ikke indgå i omvalget.

P+ Livscyklus på 3 minutter
Hør medlemschef i P+ Charlotte Lyhne fortælle om den moderne, fleksible og gennemskuelige pensionsordning, P+ Livscyklus, i filmen herunder:

Omvalg undervejs


I P+ har vi fokus på at gøre omvalget forståeligt for vores medlemmer. I øjeblikket arbejder vi derfor på højtryk for at skabe de rette rammer og den bedst mulige medlemsoplevelse af omvalget. Læs mere her.

Frit risikovalg og automatisk tilpasning


Med P+ Livscyklus tilpasser investeringsrisikoen sig automatisk din alder, og du kan selv vælge hvor stor risiko, du ønsker at tage. Læs mere her.

Fleksible forsikringer


Med P+ Livscyklus har du bl.a. mulighed for at skrue op og ned på forsikringsdækningerne – alt efter, hvor i livet du befinder dig. Læs mere her