Hero graphic
IconFirmapension 

Sundhedsforsikring

Vil du give dine medarbejdere hurtig adgang til undersøgelse og behandling – og dermed forebygge sygefravær i din virksomhed?

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste råstof, og det er i virksomhedens interesse, at sygdomsramte medarbejdere hurtigst muligt kan vende tilbage til deres arbejde. Derfor tilbyder P+ også en omfattende sundhedsforsikring til alle firmakunder.

Vi har valgt at have sundhedsforsikring hos Mølholm Forsikring, der garanterer hurtig behandling, hvis en af dine medarbejdere bliver syge eller kommer til skade. Forsikringen dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en speciallæge eller professionel behandler – for dig fra du fylder 18 år til og med 59 år og dine børn under 24 år. Er du fyldt 60 år, har du mulighed for en Mølholm Senior ordning. Skadeanmeldelse behandles altid inden for 1-2 arbejdsdage, så du er sikret et hurtigt overblik over dine muligheder.

Du kan læse mere om sundhedsforsikringen her. Du finder forsikringsbetingelser her og forsikringsguiden her

Bliver du syg eller kommer til skade, får du hurtigt hjælp. Du skal dog altid først udfylde en skadeanmeldelse.

 

På Mølholm Forsikring udfylder du let og hurtigt din skadeanmeldelse – den kan du finde her. Ringer du på tlf. 6520 2120, udfylder en af Mølholm Forsikrings sygeplejersker eller skadebehandlere også gerne skadeanmeldelsen for dig. Får du brug for akut psykologisk krisehjælp uden for vores åbningstid, kan du kontakte Falck Healthcare på tlf. 7010 2012. Husk at oplyse, at du er kunde hos Mølholm Forsikring.

 

Inden du kontakter Mølholm Forsikring

Inden du kontakter Mølholm Forsikring, skal du i nogle tilfælde indhente en lægehenvisning på dit behov for behandling. Den får du hos din egen læge.

 

Hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til dækning, skadeanmeldelse eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte en af Mølholms Forsikrings sygeplejersker på tlf. 6520 2120.

Start dialogen

Ring eller skriv til salgschef Jan Mazgaj på 40 48 33 30 eller jma@pplus.dk