Icon
IconP+ Sundhed 

Artikler om sundhed og trivsel

Her har vi samlet en række interviews, cases og gode råd om din sundhed og trivsel.

Seneste artikler om sundhed

Få hjælp, hvis du bliver ramt af sygdom
Som betalende medlem af P+ har du adgang til sundhedstilbuddet Sundhedskompasset, hvor du kan få professionel hjælp og sparring, hvis du eller en af dine nærmeste bliver syge.

Nem og hurtig adgang til digital lægehjælp
Som betalende medlem af P+ får du og din familie fremover adgang til lægekonsultationer via din mobiltelefon.

Kom godt i gang efter ferien
Vi har samlet 5 gode råd til, hvordan du får en god start på hverdagen.

5 gode råd, når kontoret kalder
Uanset om du tripper eller tøver ved tanken om kontoret, har vi samlet en række gode råd, der gør det lettere at skabe en god overgang til hverdagen efter COVID-19.

Når hjernen slukker
Det er afgørende at få professionel hjælp, når stress lukker hoved og krop ned. Det fortæller Irina Skjødt, der med hjælp fra Trivselslinjen er på vej ud på den anden side af en stresssygemelding.

Specialindsats mod hjernerystelse
Som medlem af P+ kan du få specialiseret hjælp, hvis du har senfølger efter en hjernerystelse.

Stresscoach: Hvem giver du iltmasken først?
Der er mange gode råd mod stress, og du kender sikkert de fleste. Vi har bedt en stresscoach om at komme med input til, hvordan du kan omsætte din viden til handling.

7 gode råd: Sådan kobler du fra i ferien
Din hjerne har, lige som kroppen, brug for pauser til at restituere. Her får du en række gode råd til at skabe rammerne for en sommerferie, hvor du kan slappe helt af.

Kom på forkant med stress
Føler du dig presset? Så brug en time på at blive klogere på faresignalerne på stress og få konkrete teknikker til at forebygge og håndtere stress.

Medlemmer kan få støtte til trivsel og hjælp under sygdom
Med sundhedstilbuddene Trivselslinjen og Sundhedskompasset kan medlemmer af P+ få hjælp til at tage stress og mistrivsel i opløbet og navigere i sundhedssystemet under sygdom.

P+ lancerer nye sundhedstilbud
Medlemmerne kan fremover få hjælp til at tackle udfordringer i arbejds- og privatlivet i opløbet. Det bliver samtidig muligt at få rådgivning og støtte ved sygdom.