Hero graphic

Fyraftensmøder: Din pension – nu og i fremtiden

Vil du have indsigt i, hvad der rører sig i forhold til din pension og pensionskasse nu og fremover? Det kan du få på vores fyraftensmøder, hvor vi panorerer ud over pensionslandskabet, tager dig med bag om P+ og giver dig tips til at optimere din pensionsordning.

Det kan du høre om på møderne:

  • Det politiske pensionslandskab
    Hvordan ser vi hos P+ på pensionstemaer, der præger den offentlige, politiske debat? Hvad vil fx tidligere pensionsalder for udvalgte grupper og udbetaling af indefrosne feriepenge betyde for din pension og pensionsordning? Hvordan kan du agere og navigere hensigtsmæssigt i det politiske pensionslandskab?

  • P+ i maskinrummet
    Vores målsætning er både at opnå det højest mulige afkast for dig som medlem og optræde ansvarligt. Du får indsigt i, hvordan vi arbejder med ansvarlige investeringer som en del af den samlede investeringsstrategi i P+. Du får også et overblik over, hvordan vi i øvrigt arbejder på at skabe værdi for dig som medlem med blandt andet nye services og produkter som grønne investeringsprofiler, sundhedstilbud som Trivselslinjen og Sundhedskompasset samt øget digital selvbetjening på Min pension.

  • Tips til at optimere din pensionsordning
    Det er vigtigt, at din pensionsordning løbende får et eftersyn, så du hele tiden er dækket i forhold til dine behov. Vi giver gode råd til, hvordan du selv kan give din pensionsordning og forsikringer et servicetjek og justere dem løbende.

Spørg os bare 
Møderne er også en anledning til at stille eventuelle spørgsmål til os. P+ er din pensionskasse, og det er vigtigt for os at være i dialog med dig som medlem. Du kan dog ikke få individuel rådgivning på møderne, men du har altid mulighed for at ringe til vores rådgivere eller booke et individuelt rådgivningsmøde på et senere tidspunkt.

Fyraftensmøderne holdes:

29. oktober 2020, kl. 16.30-18.30 - OBS! Lukket for tilmeldinger
Scandic Aarhus City
Østergade 10, 8000 Aarhus C

5. november 2020, kl. 16.30-18.30 - OBS! Lukket for tilmeldinger
P+, Pensionskassen for Akademikere
Dirch Passer Allé 76, 2000 Frederiksberg

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende en mail til medlemsarrangementer@pplus.dk
I emnefeltet skriver du "Fyraftensmøde by".
I mailen skriver du dit fulde navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato.

OBS! Vi følger myndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

Grundet COVID-19 er der begrænset antal pladser. Der er 100 pladser til hvert møde, som fordeles efter først til mølle-princippet.  

Tilmelder du dig efter, mødet er fyldt op, modtager du en mail, hvor vi orienterer dig om, at der ikke er plads på mødet.