Icon

Om debatforummet

Debatforummet - en platform til diskussion med kandidaterne

Debatforummet er en platform, som P+ har lanceret i forbindelse med generalforsamlingen 2021. Debatforummet giver dig mulighed for:

  • at starte diskussioner/stille spørgsmål til kandidaterne
  • at deltage i eksisterende diskussioner
  • at se dialogerne.

For at kunne bruge debatforummet er det nødvendigt, at du registrerer dig som bruger. Dette gøres for at have et navn at henvise til under samtalerne inde i debatforummet. Når du har registreret en brugerkonto, har du mulighed for at starte og deltage i diskussioner inde i debatforummet.

Brug af debatforummet

I debatforummet har du mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne. Dette gøres ved at trykke på den blå knap "Begynd diskussion". Herefter kan du give en titel på dit debatindlæg og i feltet under udfylde det med dit spørgsmål eller oplæg til diskussion.

Ønsker du et komplet overblik over samtlige diskussioner, kan du klikke på menupunktet "Alle diskussioner" i venstre side af debatforummet.

Vi opfordrer til god tone i debatterne og gør opmærksom på, at debatforummet udelukkende er til spørgsmål og diskussioner med kandidaterne, og vi kan ikke yde rådgivning igennem debatforummet.