Icon
IconFå indflydelse i P+ 

Arkiv for medlemsmøder i P+

Arkiv for P+, tidligere JØP

Herunder kan du se et udpluk af afholdte medlemsmøder i P+, tidligere JØP.


Seniormøder

Seniormøder i P+, tidligere JØP blev løbende afholdt og sidst på Frederiksberg tirsdag d. 19. november 2019.

Seniormøder er til dig, der er begyndt at planlægge overgangen til livet som pensionist. Se aktuelle seniormøder nederst på denne side.

Vi holder løbende seniormøder, så du er klædt godt på til din pensionisttilværelse. Formålet med seniormøderne er at give dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på – kan du eksempelvis opretholde eller opnå den levestandard, du ønsker?

På mødet vil vores pensionsrådgiver fortælle dig mere om:

 • Hvor indtægterne kommer fra, når du er blevet pensionist?
 • Hvilke regler der gælder for folkepension?
 • Hvor stor pensionen skal være?
 • Hvordan de forskellige pensionsprodukter udbetales?
 • Hvordan de forskellige pensionsprodukter kan kombineres?
 • Hvordan mulighederne er for at forbedre pensionen?

Det er en god idé, hvis du logger ind på Min pension inden mødet. Her kan du se en aktuel pensionsoversigt, og du kan se, hvilken afdeling i JØP du er medlem af.


Medlemsmøde: Skal JØP fusionere med DIP?

Medlemsmøderne blev afholdt d. 2. og 9. april 2019.

På JØP's medlemsmøder rundt om i landet er medlemmerne mødt op for at blive klogere på bestyrelsens forslag om fusion med DIP. I filmen kan du møde en række af vores medlemmer og få deres perspektiv på fusionsforslaget.


Medlemsmøde om ansvarlige investeringer

Medlemsmødet om ansvarlige investeringer i P+, tidligere JØP blev afholdt i juni 2018.

Til medlemsmødet om ansvarlige investeringer i juni 2018, havde medlemmerne mulighed for at blive opdateret på, hvordan afkast og ansvarlighed kan gå hånd i hånd.

Det er en målsætning for JØP at sikre det bedst mulige afkast til medlemmerne. Men ikke for enhver pris. Derfor er vi optaget af at være en ansvarlig investor, og til dette arrangement fik JØP's medlemmer mulighed for at blive opdateret på, hvordan afkast og ansvarlighed kan gå hånd i hånd.


Video: Leitorp + Vadskær


Medlemsmøde om længere levetider

Medlemsmødet om længere levetider i P+, tidligere JØP blev afholdt i august 2017.

Sammen med DIP afholdte JØP medlemsmødet om længere levetider med henblik på at informere om, hvilken betydning det havde for medlemmernes pensioner. 

Vi lever længere, og det betyder, at vores pension skal holde længere. For at klæde JØP’s medlemmer på til denne ændring, var alle interesserede JØP-medlemmer inviteret til medlemsarrangement om længere levetider.

JØP Nyt bragte tidligere på året en artikel med Niels Ploug, direktør for personstatistik ved Danmarks Statistik, hvor han forklarede, hvorfor akademikere lever længere. Torsdag den 30. august havde JØP’s medlemmer mulighed for at høre ham i levende live.

Søren Kolbye Sørensen, direktør for JØP og DIP, holdte ligeledes et oplæg, hvor han forklarede om de nye pensionsprognoser, der blev ændret pr. 1. august som følge af de længere levetider. Til slut havde medlemmerne mulighed for at stille pensionsrådgivere spørgsmål angående deres pension.

Se hvordan dagen gik i videoen nedenfor.


Video: Leitorp + Vadskær

Du kan i øvrigt se foredraget i sin fulde længde her.


Medlemsmøde – Forstå din pension

P+, tidligere JØP afholdte løbende informationsmøder om pension.

Hvad skal du vide om din pension? Hvilke valgmuligheder har du? Og hvad skal du gøre hvornår? Alt det og meget andet kan du høre om på dette medlemsmøde, som er for dig, der vil blive (endnu) klogere på din pension.

 • Hvem er JØP?
 • Hvad består din pension af?
 • Hvad indbetales der til?
 • Hvordan er du som udgangspunkt dækket?
 • Hvilke tilvalgsmuligheder har du?

Alt dette og meget mere vil du få svar på ved mødet.

Det er en god idé, hvis du logger ind på Min Pension inden mødet. Her kan du se en aktuel pensionsoversigt, og du kan se, hvilken afdeling i JØP du er medlem af.