Icon
IconOm os 

Hvem er vi

P+ er pensionskasse for akademikere. Vi er tæt på 100.000 medlemmer, der ejer P+, og vi har tilsammen 125 mia. kr. Det gør os til et af Danmarks 10 største pensionsselskaber.

Vi er sat i verden for at skabe værdi for vores medlemmer og tage hånd om vores medlemmer gennem hele livet. Dét, der gør os til noget helt særligt, er, at vi er en 100 pct. medlemsejet tværgående pensionskasse, hvor alt overskud går til medlemmerne. Som medlem har man direkte indflydelse på pensionskassen, og medlemsdemokrati er en helt særlig hjørnesten i P+.

Siden 2015 har pensionskasserne JØP og DIP indgået i et administrationsfællesskab, og i november 2019 blev fusionen officiel på baggrund af stor opbakning fra medlemmerne.

Vi opnår lave omkostninger pga. vores mulighed for større investeringer og bedre forhandlingsstrategi. Vi leverer også et stabilt afkast og har samtidig fokus på en ansvarlig investeringsstrategi.

Vi kender vores medlemmer og får, via vores samarbejde med Djøf og IDA, mulighed for at tilpasse produkterne til vores medlemmers behov. Vi ønsker at du som medlem af P+ har adgang til konkurrencedygtige og fleksible produkter, der giver dig tryghed og dækker dig i alle livets faser.